코엑스

에그슬럿 만들기??/국내 1호점 코엑스 상륙 임박/미국에서 줄서서 사먹는 에그샌드위치/에그슬럿 인기메뉴 페어팩스/Eggslut…

페이지 정보

작성자 찹찹키친 ChopChop K… 작성일20-06-30 00:00 조회17회 댓글0건

본문



아래에 재료와 레시피가 자세히 올려져 있습니다.
스크롤바를 내려주세요.

Please down the scroll bar, if you want to see the ingredients and the recipe(in English) below :)


안녕하세요. 찹찹키친입니다.
오늘은 그 유명한 에그슬럿의 에그샌드위치 입니다.
에그슬럿은 미국에 있는 명물 에그샌드위치 브랜드인데요, 사람들이 매일 아침 줄서서 먹을 정도로 매우 인기있는 곳입니다.
버터가 들어간 부드러운 스크램블 에그에 슬라이스 체다치즈, 카라멜라이즈된 달달한 양파, 그리고 살짝 매콤한 스리라차 마요네즈가 부드러운 브리오슈 번 안에 꽉차게 들어있는 따뜻한 샌드위치..
글로만 읽어도 군침이 도는 이 환상적인 조합이 이루어진 시그니처 메뉴의 이름은 "에그슬럿 페어팩스"
꼭 해드셔야합니다. 꼭꼭꼭!!!
개인적으로 저는 에그드랍보다 이 에그슬럿이 더 맛있어요 ㅠㅠ 레시피도 더 간단해서 맨날 먹을수 있을거 같습니다ㅎㅎ
스크램블 에그도 복잡하지 않고 간단해서 미국본토 유명 샌드위치를 쉽고 빠르게 집에서 해드실수 있습니다. SPC삼립이 계약해서 국내 코엑스몰에도 곧 론칭한다고 하니 가서 다른 메뉴들도 드셔보세요 ^^

모두 항상 건강 주의하시고, 오늘도 좋은하루 되세요 ^^


'구독' 과 '좋아요'는 찹찹키친에 행복한 힘과 응원이 됩니다.

Instagram : http://www.instagram.com/choppkitchen/


Hello, It's Chop Chop Kitchen.
Today's video is the very famous scrambled egg sandwich from the Eggslut that is well known sandwich brand in California. As many people know that, the eggslut is an egg sandwich shop where so popular that people line up every morning In America. One of them, there is a signature menu which called Eggslut Fairfax.
This sandwich is made up soft scrambled eggs, sliced cheddar cheese, caramelised onion, and creamy & spicy sriracha mayo in a soft brioche bun. Fantastic combination!!
You must eat it. Please must!!
Personally, I love more the eggslot menu than the eggdrop. Also, the recipe is simpler, so I think I can eat it everyday.
You can make a famous American sandwich at home in 10mins. From now on, there is new recipe to cook another simple egg sandwich. Please take it. This is for you.

Have a lovely day all of you.

Please press 'Like' and 'Subscribe'. Thanks!


재료 (샌드위치 한개 기준)

계란 3개, 버터 한숟가락, 브리오슈 번, 슬라이스 체다치즈 1장, 양파, 스리라차 소스 1TBS, 마요네즈 2TBS, 레몬즙(생략가능)


방법

1. 양파를 썰어 팬에 기름을 두르고 약한불에서 볶아주며 카라멜화된 양파를 만들어 주세요.

2. 스리라차 소스 : 마요네즈 비율을 1:2로 넣고 레몬즙을 약간 넣어 스파이시 마요네즈를 만들어 줍니다.

3. 깨끗한 논스틱 프라이팬에 계란과 버터를 넣어 저어주며 스크램블 에그를 만들어 줍니다.

**버터는 무염버터를 추천해드리며 계란에 소금으로 살짝 간을 하셔야 합니다.

**1분정도 멈주치 말고 계속 저어주시고, 계란을 다 익히지 마시고 죽처럼 되었을때 불을 꺼주셔야 에그슬럿의 스크램블 에그와 비슷합니다^^

4. 불을 끈 뒤 치즈를 팬에 올려 살짝 녹인뒤 계란위로 덮어 줍니다.

5. 가볍게 토스트 한 브리오슈번에 스리라차 마요네즈, 치즈덮힌 계란, 카라멜화된 양파를 차례대로 넣은뒤 맛있게 냠냠.



Ingredients (one sandwich)

Egg 3ea, unsalted butter 1TBS, brioche burger bun, sliced cheddar cheese, onion, salt,
sriracha sauce 1TBS, plain mayonnaise 2TBS, lemon juice


Method

1. Slice onions, oil the pan, stir-fry them over low heat, and make caramelized onions.

2. Put sriracha sauce: mayonnaise 1:2 ratio and add a little lemon juice to make Spicy mayonnaise.

3. Prepare a clean nonstick pan, Stir eggs and butter and make scrambled eggs.
(Don't forget doing seasoning with pinch of salt.)
(Don't stop stirring and when the egg looks like porridge turn off the heat.)

4. Turn off the heat, put the cheese on a pan, melt it slightly, and cover it top of scrambled egg.

5. Assemble a lightly toasted brioche bun, sriracha mayo, cheese-covered scrambled eggs, and caramelised onions in order and enjoy eat.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

Total 234건 1 페이지
게시물 검색
Copyright © www.iconvention.or.kr. All rights reserved.  Contact : help@oxmail.xyz